Grijanje žljebova

Grijanje žljebova

Grijanje žljebova

Svrha grijanja je sprečavanje smrzavanja, a ne topljenje već stvorenog leda!

Samoregulirajuća grijaća traka snage 36W/m kod 0oC polaže se jednostruko do širine žlijeba od 200mm. Preporuča se i montiranje u vertikale. Grijaća je traka samonosiva do 25m, pa nije potreban ovjesni pribor, koji smeta pri otjecanju vode.

Upravljanje grijaćim krugovima vrši se pomoću uređaja EMDR-10, koji u kompletu sadrži, osim kontrolne jedinice, i senzore vlage i temperature. Kontrolni uređaj uključuje grijaće trake ISKLJUČIVO kada je u žlijebu voda i kada je temp. okoline u zoni smrzavanja. Na taj se način postiže maksimalna ušteda energije. Inače, samoregulirajući grijači sami po sebi štede energiju. Naime, troše 36W/m kod 0 °C u hladnoj vodi, a samo 18W/m kod iste temp. u hladnom zraku. Našu referentnu listu pogledajte klikom ovdje.

1 komentar

 1. Nenad-PRENE SPORT D.O.O. says:

  Poštovani,
  Molim Vas info za slijedeće. Trebao bi staviti na svoj objekt koji je u novogradnji (rekreacijski centar) grijače kablove za žljeb i dvije vertikale.Dužina žljeba je cca 19 metara i dvije vertikale koje su dužine svaka 11 metara. Molio bih Vas okvirno ponudu sa svim priborom i montažom u Velikoj Gorici.

  Lp,
  Nenad Novosel
  Prene-sport d.o.o
  Kolodvorska 96
  Velika Gorica
  OIB:04380317729
  mob.091 9750 968

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Izbornik