ELGRI 1994. – 2014.

Krajem ove godine slavimo 20. godišnjicu tvrtke ELGRI. Usprkos svim problemima s kojima smo se svih ovih godina susretali i s kojima smo se borili. Usprkos recesiji, problemima s nelikvidnošću, utjerivanjima naših potraživanja…

Radili smo sa stotinama kupaca i partnera, na velikim i malim projektima i objektima, grijali rampe, kupaonice, terase, stubišta, cjevovode u industriji i građevinarstvu. Isto tako, opremali smo specijalnim žicama i kabelima, komponentama za kabelske setove vojne brodove, tenkove, avione, helikoptere i oklopna vozila protupožarnim sustavima.

Zahvaljujemo svim našim partnerima, kupcima i prijateljima koji su nam u tome pomogli na dosadašnjoj uspješnoj suradnji. S velikom većinom njih surađujemo od samog početka rada tvrtke.

Čvrsto smo uvjereni da možemo i dalje uspješno zadovoljavati potrebe i zahtjeve starih klijenata, a isto tako i novih partnera i kupaca.

Ovdje smo zbog vas, zbog rješavanja vaših problema, zbog udovoljavanja vašim željama i potrebama.

Na taj način nastavljamo u ostvarenju našeg osnovnog cilja i zadaće: kvaliteta, stručnost, pouzdanost i brzina za sretnog i zadovoljnog kupca!

P.S.

Ove godine naš pricipal, tvrtka Raychem, slavi 40 godina od izuma samoregulirajućih grijaćih traka, a g. Drago Užbinec, direktor tvrtke ELGRI, početkom 2015. proslavit će 35. godišnjicu poslovne suradnje s tvrtkom Raychem.

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Izbornik